DE GEZELLIGSTE REIS VAN HET JAAR!

Deze MUZIEKREIS TURKIJE 2022 mag je niet missen - Spa en resort hotel Eftalia Ocean en iedere avond feest!

Long Beach

Spa DeLuxe Resort Hotel

* * * * *

Ultra All-Inclusive

 

Long Beach Spa DeLuxe Resort Hotel is een heerlijk hotel waar u zich uitstekend zult vermaken.  Met een fantastische Ultra All Inclusive formule zal het u aan niets ontbreken, eten en drinken in overvloed. Afvallen kunt u thuis weer doen.

Overdag is het heerlijk verblijven in het prachtig aangelegde strandpark met meerdere zwembaden met verschillende glijbanen voor groot en klein, een heerlijk infinity pool met zoutwater en natuurlijk een poolbar. Verder treft u in het strandpark een mini kermis, karaoke bar, Juice bar en nog veel meer. Loop door het strandpark naar het privé-strand. Hier treft u twee riante pieren aan met ligbedden, parasols en nog meer. Deze unieke locaties worden onder andere gebruikt als PARTY pier overdag en voor de artiesten Barbecue.

 

 Heerlijk  ontspannen in het Spa center of waterpret in één van de vele zwembaden en op het privestrand. Alles wat u zich maar kunt wensen op het gebied van luxe, kwaliteit, service en comfort vindt u in Long Beach Spa DeLuxe Resort.

 

Door de goede ligging, het prima aanbod aan faciliteiten zoals luxe moderne kamers, zwembaden, ons enthousiast team en een uitstekende keuken is het optimaal genieten tijdens  dé Muziekreis Turkije Toppers van Oranje 2023

.

Vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht of Brussel.

Nú  € 1.179,- p.p.

vanaf prijs 

 

Deze reis is inclusief : Vlucht h/t, Transfer h/t, verblijf  8 dagen/7 nachten o.b.v. ULTRA All Inclusive, feestavonden, meerdere mini concerten, live optredens,  beachparty, apres ski party, concert amfitheater, meet&greet, piratencruise  en natuurlijk  TV-opnames van Toppers van Oranje. 

 

Wij hebben geprobeerd ondanks alle prijsverhogingen u de beste prijs te bieden voor deze fantastische feestweek onder de Turkse zon. Vanaf prijs p.p op Dubbelkamer


Long Beach Resort ligt aan een lang en breed zandstrand.

 

De kleine badplaats Long Beach heeft een heerlijk lang en breed zandstrand, aan dit strand dankt het resort zijn naam 'Long Beach'.  Het strand loopt langzaam af in zee met hier en daar wat kiezels. Het resort beschikt over twee gigantische pieren die tot ver in de zee strekken. Tijdens de Muziekreis Turkije 2023 is een van de pieren omgedoopt tot PARTY-PIER waar iedere dag gezelligheid troef is. Dj's afgewisseld met live optredens voor ieder wat wils. U vindt een combinatie van drukke gedeeltes met tal van faciliteiten voor jong en oud en minder drukke gedeeltes, waar u in alle rust kunt genieten van uw vakantie. In de OUTLET op loopafstand zijn er genoeg koopjes te vinden. Rondom deze badplaats is voldoende te zien voor cultuurliefhebbers. Mogelijkheden genoeg tijdens uw vakantie in Long Beach.

 

Weer Long Beach

Dankzij het aangename mediterrane klimaat is Long Beach gezegend met warme droge zomers en maar liefst 300 dagen zon per jaar. Vanaf april stijgt de temperatuur van 20 graden tot ruim 30 graden in juli en augustus. De gasten van de Muziekreis Turkije 2022 hebben de hele week volop genoten van een HEERLIJKE 28 graden (het zeewater was met 25 graden ook helemaal TOPPP!  Dat is pas écht genieten . . . Vergelijk dit even met het weer in Nederland 

 

Je boekt via bovenstaande link rechtstreeks bij Corendon


De gezelligste Muziekreis Turkije 2022 boek je bij Toppers van Oranje en Party 25 jaar