Muziekreis Turkije 2025 | LONG BEACH RESORT

Gepubliceerd op 7 mei 2024 om 10:06

Ja.... dé Muziekreis Turkije 2024 moet nog beginnen  en toch kunnen wij van Thema Travel met trots vertellen dat wij overeenstemming hebben bereikt met LONG BEACH RESORT om ook met dé Muziekreis Turkije 2025 wéér naar dezelfde TOP-locatie te gaan.

 

 

Voor degene die al eens met ons zijn mee geweest wellicht geen verrassende keuze, de nieuwe boekers daarentegen zullen aangenaam verrast

Dé Muziekreis Turkije 2025

Tijdens onze inspectie reis afgelopen week naar Alanya-Türkler, waar alle details voor de editie 2024 door en door besproken zijn, kwam natuurlijk ook 2025 ter sprake.  De prettige en bovenal goede professionele samenwerking heeft ons doen besluiten om de knoop maar  direct door te hakken en óók met LONG BEACH RESORT in zee te gaan voor de 2025 editie van dé Muziekreis Turkije. Dit zal de 4de editie op rij zijn. De exacte datum voor deze feestweek zal zeer binnenkort volgen.

 

Het streven is om de prijs nagenoeg gelijk te houden echter zullen hiervoor nog  wat vergaderingen nodig zijn. De insteek van Thema Travel is namelijk om de BESTE muziekreis neer te zetten voor de juiste prijs. Hierbij worden absoluut géén concessies gedaan om kosten wat het kost de voordeligste Muziekreis Turkije 2025 neer te zetten, aldus Rob Scholten van Thema Travel.  Er zijn tal van mogelijkheden om de prijs naar beneden bij te stellen, echter zou dat ten koste gaan van de kwaliteit. Zo zou je eenvoudig het aantal feestavonden van 7 naar 4 kunnen terugschroeven of slechts 15 i.p.v. 25 artiesten mee nemen. Een andere manier is om bijvoorbeeld aan de All-Inclusive formule te gaan sleutelen en je gasten vanaf 24.00u de drankjes tegen betaling laten serveren ..... Niets is makkelijker dan dat!

 

Wij hebben echter een naam hoog te houden en mensen die bij ThemaTravel boeken weten dat! 

De Muziekreis Turkije 2025 van Thema Travel is op het eerste gezicht wellicht niet de goedkoopste, als je echter in ogenschouw neemt dat er IEDERE dag feest is, zowel overdag met o.a. de PIER-PARTY'S, Glamour bingo's, Dart-clinics etcetera en  's-avonds fantastische feestavonden met spetterende after party's in combinatie met een perfecte 24/7 ULTRA ALL-INCLUSIVE formule (zónder beperkingen!) naar het mooiste 5-sterren resort van de Turkse Rivièra én natuurlijk met 25 Nederlandstalige TOP-ARTIESEN, dan krijg je absoluut waar voor je geld! 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Voor het zover is, eerst de 3-de editie van de Muziekreis Turkije 2024 naar Long Beach Resort.  Natuurlijk online boekbaar bij Corendon.  

GA JIJ OOK MEE MET DE GEZELLIGSTE MUZIEKREIS VAN HET JAAR?

 

Dé Muziekreis 2024

Datum:  30/31oktober t/m 6/7 november 2024. 

Locatie: Long Beach Resort Hotel & Spa DeLuxe in Alanya.

Boeken: www.Corendon.nl/MuziekreisTurkije2024

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.