Tevreden gasten, daar doen wij het voor.

Gepubliceerd op 11 februari 2023 om 17:00

Regelmatig ontvangen wij een reactie van een tevreden gast over een door ons georganiseerde thema reis. De Muziekreis Turkije 2022 van Toppers van Oranje en Weekblad Party was daar geen uitzondering op. De reactie van deze zéér tevreden gast willen wij jullie niet onthouden. Onderstaande mail mochten wij in onze mailbox ontvangen van Rebecca Winter.


Hallo lieve mensen van ThemaTravel,

Wat hebben wij genoten!  28 oktober 2022 ging ik met 3 vriendinnen mee met Thema Travel en Toppers van Oranje op een muziekreis naar Turkije.  Vooraf werd groots aangekondigd dat het één groot feest zou worden met elke dag een pier party met DJ's en artiesten. 's Avonds ook feest met artiesten en afterparty. Wij waren benieuwd wat we konden verwachten.  Het heeft alle verwachtingen overtroffen!!  Alles was zo goed geregeld, niets was de organisatie teveel. De pier party's,  de feesten in de avond, de bingo met de Veerkampjes en ook de party op de piratenboot met DJ's en schuimparty.  We hebben van A tot Z genoten. Wij vonden het fantastisch en kunnen niet wachten tot de nieuwe Muziekreis Turkije 2023 van Toppers van Oranje wordt gelanceerd.

Wij zijn er zeker weer bij! 

 

Groetjes

Rebecca Winter 

 

Voor zulke berichten zijn wij onder andere Muziekreizen gaan organiseren. Wil jij ook net als Rebecca en haar vriendinnen mee op Muziekreis?

Kijk dan op www.muziekreisturkije2023.nl

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.