Glamourbingo met 'De Veerkampjes'

Gepubliceerd op 15 februari 2023 om 11:54

Laat de bingoballen maar rollen .... het is tijd voor GLAMOURBINGO!

De Muziekreis Turkije van Toppers van Oranje wordt nog spannender gemaakt door de toevoeging van een speciaal evenement genaamd Glamourbingo met de Veerkampjes. Dit unieke evenement zal plaatsvinden tijdens de reis en zal een geweldige manier zijn om de reis nog meer te genieten.

De populaire Ton en Hanny Veerkamp presenteren de Glamour bingo en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens het evenement zal Hanny als bingo meester fungeren en Ton de prijzen uitdelen aan de winnaars van iedere bingo ronde. De prijzen zijn speciaal geselecteerd voor de reis en zullen de reis nog meer onvergetelijk maken.

De Glamourbingo zal plaatsvinden in een prachtige locatie met uitzicht op de zee en zal een geweldige manier zijn om te ontspannen tussen de optredens en excursies. Het zal een informele setting zijn waar reizigers kunnen socializen en plezier hebben terwijl ze meedoen aan de bingoronde.

Naast de Glamourbingo, zullen er ook andere activiteiten en evenementen georganiseerd worden tijdens de reis. Dit zal de reis nog meer afwisselend maken en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De organisatoren van de reis zijn er trots op om deze unieke ervaring aan te bieden aan de reizigers en zijn ervan overtuigd dat het een geweldige manier is om de reis nog meer te genieten.

In samenvatting, de Muziekreis Turkije van Toppers van Oranje wordt nog méér uniek met de toevoeging van o.a. deze Glamourbingo met de Veerkampjes. Dit zal een geweldige manier zijn om de reis nog meer te beleven en een onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Dus laat de bingo ballen maar rollen en maak je klaar voor een onvergetelijke muziekreis naar Turkije met Glamourbingo.

het is tijd voor

GLAMOUR BINGO !!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.