Nieuwe MAIN STAGE voor Muziekreis Turkije 2023

Gepubliceerd op 10 juni 2023 om 10:50

Met de Muziekreis Turkije 2022 van Toppers van Oranje en Weekblad Party heeft de organisator van deze reis, ThemaTravel, een nieuwe standaard gezet voor het fenomeen muziekreizen. Er is heel wat aan vooraf gegaan om zo een reis 'goed op poten te zetten' maar als het concept goed is, is het een kwestie van uitbouwen, aldus Rob Scholten van ThemaTravel.

Onderdeel van het succes van 2022 was onder andere het geselecteerde hotel. Tijdens de inspectiereis, langs de Turkse Rivera, waarbij meerdere hotels zijn bezocht, bleek 'LONG BEACH RESORT Hotel' er met kop en schouders bovenuit te steken. Niet alleen de accommodatie sloot perfect aan bij hetgeen wat ThemaTravel zocht, maar ook het management van het hotel dacht gelijk mee met ons en kwam zelf ook met ideeën. Het bleek een 'Match made in Heaven'!  

Deze 'match' bleek ook toen wij na afloop van de muziekreis, in de nabespreking met het hotel aangenaam werden verrast. Tijdens deze én eerdere evaluaties ter plaatse  hadden wij namelijk aangegeven dat de buiten disco buitengewoon goed was bevallen, echter om deze perfect te maken voor onze muziekreis er wat (grotere) wijzigingen zouden moeten worden doorgevoerd. Eén daarvan was het podium, of eigenlijk het ontbreken daarvan. De podium delen die waren ingehuurd bij 'HVR Show-equipment' voldeden prima, echter was het opbouwen en afbreken hiervan wat omslachtig. Je moet weten dat ná de verschillende show's waaronder die van Toppers van Oranje,  dezelfde disco ook voor de after party's werd gebruikt. Hiervoor moest het podium in een rap tempo worden afgebroken om zo de dansvloer vrij te maken  voor het vervolg van de avond. De 'Helpende handjes' en 'HVR Show-equipment' hebben hier uitstekend werk verricht en de gasten hebben nagenoeg niets gemerkt, maar er moest écht aangepoot worden op deze momenten.  Je kunt waarschijnlijk wel voorstellen dat wij aangenaam waren verrast toen wij te horen kregen dat 'LONG BEACH RESORT Hotel', onder andere door onze opmerkingen, had besloten  om een MAIN STAGE te gaan bouwen in de Tropicana buiten disco. Om dit te realiseren was er meer nodig dan alleen 'even' een podium te bouwen. De hele indeling van de disco moest hiervoor op de schop. Een hele verbouwing dus.

Inmiddels is de verbouwing achter de rug en is één van de belangrijkste (feest)locaties van de Muziekreis Turkije 2023 P-E-R-F-E-C-T te noemen.

Wij kunnen dan ook niet wachten om dit met onze gasten op 31 oktober 2023 te 'testen' waarbij wij de uitkomst al met een gerust hart durven te voorspellen. Bij deze is iedere fan van Nederlandstalige muziek dan ook uitgenodigd om mee te gaan testen ;-))

 

GA JIJ OOK MEE TESTEN ?

 

Muziekreis Turkije van Toppers van Oranje 2023

Datum:  31 oktober t/m 7 november 2023. 

Locatie: Long Beach Resort Hotel & Spa DeLuxe in Alanya.

Boeken: www.Corendon.nl/Muziekreis2023

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.