De Goeiste Vrijdag ooit! De Wannebiezz in AHOY

Gepubliceerd op 4 maart 2023 om 13:26

De Wannebiezz.

De Wannebiezz waren met recht één van de smaakmakers van de Muziekreis Turkije 2022 van Toppers van Oranje. Het begon allemaal met een fantastisch optreden tijdens één van de zeven Pier-feesten. Stel je voor; een pier van méér dan 150 meter lang in de Middellandse Zee. Aan het einde van de pier een fraai podium met de Wannebiezz. Lekker in de zon of onder een parasolletje, boven het kristal heldere water, genietend van 28 graden en een heerlijke koude goud gele rakker met "ECH WEL' en GOEDEMORGE ZONNESCHIJN' uit de speakers. Veel mooier dan dit kan toch bijna niet! Later in de week hebben de Wannebiezz nog verschillende keren de gasten op de tafels gekregen tijdens de verschillende thema feestavonden. Wat een feest!

Zo'n 17 jaar geleden zijn Rocco, Arie en Gilles aan hun carrière gaan bouwen. Sindsdien kom je ze niet alleen op feesten, partijen of festivals tegen, nee óók bijvoorbeeld op de Muziekreis Turkije 2023 en zelfs in het theater met hun eigen theaterprogramma. De Wannebiezz, hoewel de mannen alle drie hun eigen manier en stijl van zingen hebben, klinkt het éénstemmig. Tot een échte doorbraak is het helaas nog niet gekomen hetgeen het trio er niet van weer houdt om een lang gekoesterde droom toch in vervulling te laten gaan.  Het was een kwestie van tijd en het juiste moment is gekomen (aldus Arie) en waagt het populaire Rotterdamse trio de sprong naar de grotere nationale podia.

Op 7 april 2023 geven de Wannebiezz met hun band 'B!K D!EL' een eenmalig concert, dat ze zelf "de Goeiste Vrijdag ooit" noemen. Dit is niet uitsluitend omdat 7 april toevallig Goede Vrijdag is roept Rocco met een knipoog. Naast het eigen werk en ijzersterke klassiekers bezingen de mannen ook hun stad aan de Maas. Uiteraard mogen de liedjes die zij met Jan Rot maakten niet ontbreken. De special guest op deze avond is niemand minder dan Rotterdams icoon Lee Towers, en daar zijn de mannen maar wat groots op!
Ga jij mee met de Muziekreis Turkije 2023 dan hebben Thema Travel en Toppers van Oranje een mooie verrassing in petto. Op vertoon van het entree bewijs van het 'Goeiste Vrijdag Ooit' concert van de Wannebiezz krijg je per boeking één entree bewijs ter waarde van € 35,- cadeau!

Dus wil je op 7 april 2023 in Rotterdam AHOY er 'gratis' bij zijn en óók dé Muziekreis Turkije 2023 van Toppers van Oranje beleven, boek dan snel!

Voor het eenmalige Wannebiezz concert klik je op onderstaande link:

https://www.ahoy.nl/agenda/concert/de-wannebiezz-in-ahoy