Eerste artiesten van dé Muziekreis Turkije 2023 zijn bekend

Gepubliceerd op 17 februari 2023 om 18:00

De eerste artiesten voor de Muziekreis Turkije 2023 zijn bekendgemaakt en het zijn niemand minder dan Django Wagner, Rene Karst en de verrassing van de 2022 editie Dennis van Dam!  Deze Nederlandse zangers geven graag 'acte de présence' tijdens deze unieke muziekreis van Toppers van Oranje naar Turkije.

Django Wagner werd geboren op een woonwagenkamp en groeide op in een muzikale familie, hij is viertalig maar spreekt en zingt toch voornamelijk in het Nederlands. Inmiddels zijn de hits van de man met de zachte donkere stem al lang niet meer op 1 hand te tellen. Met een eigen fanclub van vele 10-duizenden mensen mag hij natuurlijk niet ontbreken in de line-up van de gezelligste muziekreis van Nederland. Met trots presenteren wij dan ook Django Wagner als de eerste artiest van de Muziekreis Turkije van TvO 2023.

Rene Karst is een zeer populaire en veelgeprezen artiest in Nederland. Deze populaire Nederlandse zanger komt uit Hoogeveen en met als handelsmerk zijn fel groene bril. Hits van Rene Karst zijn o.a. 'Liever te dik in de kist ' -  'Atje voor de sfeer' en 'Dat interesseert met echt geen ene reet'.  Met zijn liedjes zet Rene de zaal op z'n kop en iedereen zingt uit volle borst mee, hierdoor heeft hij een grote fanbase opgebouwd. Veel van zijn liedjes zijn hits geworden en zijn vaak te horen op de radio. De organisatoren zijn trots om Rene Karst te presenteren als één van de eerste artiesten en zijn ervan overtuigd dat zijn optreden(s) een geweldige toevoeging zal zijn aan de reis.

Dennis van Dam mag met recht de verrassing van de artiestenreis van 2022 worden genoemd. De succesvolle horeca ondernemer uit Hellendoorn blijkt ook een begenadigd zanger te zijn. Hij heeft inmiddels al wat hits op zijn naam staan en zal zonder moeite ook dit jaar de mensen op de dansvloer krijgen. Dennis zal ook dit jaar niet ontbreken. 

De muziekreis Turkije 2023 wordt georganiseerd door ThemaTravel voor Toppers van Oranje en is bedoeld voor Nederlandstalige artiesten. De reis zal plaatsvinden in een prachtige Long Beach Resort en Spa DeLuxe Hotel in Alanya en zal een geweldige manier zijn om de Nederlandstalige muziek van o.a. Django Wagner en Rene Karst live te zien en te genieten van een onvergetelijke vakantie.

De muziekreis zal een afwisselend programma bieden met optredens, clinics en activiteiten. Naast de bovengenoemde artiesten, zullen er binnenkort nog meer Nederlandstalige artiesten worden aangekondigd voor deze unieke muziekreis. De organisatoren zijn trots om Django Wagner, Rene Karst en Dennis van Dam  te presenteren als de eerste artiesten en zijn ervan overtuigd dat zij een geweldige toevoeging zullen  zijn aan de reis.

In samenvatting, de eerste artiesten voor de Muziekreis Turkije 2023 zijn bekendgemaakt en het zijn Django Wagner, Rene Karst en Dennis van Dam.  De reis wordt georganiseerd door ThemaTravel  en zal plaatsvinden in een prachtige locatie in Turkije.  Er zullen optredens, clinics en activiteiten zijn. Dus, als je een fan bent van Django, Rene of Dennis of gewoon van leuke Nederlandstalige muziek, zorg dan dat je deze muziekreis niet mist!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.