Oktoberfest tijdens dé Muziekreis Turkije 2023

Gepubliceerd op 22 februari 2023 om 11:45

Met een uniek, gezellig en heerlijk vol programma van de Muziekreis Turkije 2023 van Toppers van Oranje onderscheidt deze muziekreis zich van alle andere muziekreizen die in Nederland en België worden aangeboden.  Niet voor niets is het slogan: Dé Muziekreis! Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard!

Afgelopen jaar was al een MEGA-succes met méér dan 35 TOP-artiesten en vele honderden tevreden gasten, maar toch is er altijd ruimte voor verbetering, aldus ThemaTravel. Samen met Toppers van Oranje de organisatie achter deze succesvolle muziekreizen.

"Onze muziekreis is sowieso al uniek om het feit dat er iedere dag feesten zijn! Overdag onze  bekende Pier feesten met 'Bier op de Pier'. Dit zijn feesten op een werkelijk unieke locatie waar men onder het genot van een drankje, de zon en uitzicht over de Middellandse zee kan genieten en meezingen tijdens optredens van verschillende Nederlandstalige artiesten afgewisseld door onze DJ's. In de avond zijn er op verschillende locaties meerdere (thema)feesten met optredens van TOP-artiesten.

Je moet je gasten blijven verrassen en daarom zal dit jaar één van de feest-avonden een heus OKTOBERFEST worden. U kent het misschien wel; de lange smalle tafels, het bier dat rijkelijk vloeit en een gezellige massa mensen. Om de juiste sfeer te creëren heeft de organisatie kosten nog moeite gespaard en zult u (aangenaam) worden verrast als u de 'BIERGARTEN' binnen loopt.  U waant zich direct in München, de stad van het Oktoberfest zelf.  Uiteraard zullen de artiesten en de muziek aangepast zijn aan het thema. Wat is er dan leuker als de gasten zelf ook in stijl komen. Wij vragen onze gasten dan ook om een lederhosen of een dirndl jurk mee te nemen op reis en deze tijdens de 'Oktoberfest-avond' te dragen en op een originele manier 'acte de presence' te geven.

Voor de meest originele gasten zijn er leuke prijzen te winnen.

Essentieel voor een geslaagd Oktoberfest is dat je de tekst van het meest beroemde en beruchte drinklied van Duitsland kan meezingen: Ein Prosit! Dit is een van de mooiste tradities... Zo ongeveer elk kwartier galmt het nummer door de biertent en spring iedereen op de banken om de tekst uit volle borst mee te zingen. De tekst is kort en makkelijk te onthouden (óók nog na liters bier...) Begint u vast met de tekst van het onlosmakelijke lied van de Oktoberfesten van buiten te leren?

 

De Muziekreis Turkije 2023 van Toppers van Oranje vindt plaats van 31 oktober tot en met 07 november 2023 in Long Beach Resort in Alanya en is rechtstreeks te boeken bij www.Corendon.nl/muziekreis2023

 

Vergeet niet om een lederhosen of dirndl jurkje in te pakken. U kunt er leuke prijzen mee winnen!

 

 

"EIN PROSIT, EIN PROSIT, DER GEMÜTLICHKEIT,

 

EIN PROSIT, EIN PRO-HO-SIT, DER GEMÜTLICHKEIT

 

OANS, ZWOA, DREI, G'SUFFA!"

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.