Piratencruise INCLUSIEF!

Gepubliceerd op 3 maart 2023 om 14:55

Dé Muziekreis Turkije 2023 van Toppers van Oranje steekt met kop en schouders boven alle muziekreizen uit.  Dit wordt mede bewerkstelligd door een unieke PIRATENCRUISE en ja hoor deze fantastische cruise is bij de prijs inbegrepen! Natuurlijk is een cruise over de middellandse zee al een bijzondere gebeurtenis op zich, voeg daar de live optredens van Nederlandstalige top artiesten aan toe afgewisseld met de beste party DJ's en het feest is compleet. De piratencruise vertrekt vanuit de mooie oude haven van Alanya en je vaart over het kristal heldere water van de Méditerranee (Frans voor Middellandse zee). Rond drie uur is het 'Trossen los!' Door het gekozen tijdstip van vertrek en de altijd vroeg invallende duisternis in Turkije beleef je een spectaculaire zonsondergang op zee. De verlichting aan boord wordt ingeschakeld voor extra sfeer en als kers op de taart wordt je ook nog getrakteerd op een speciale vuurwerkshow.  Zing gezellig mee met de gezellige Nederlandse muziek en geniet van de koele consumpties (all-inclusive). Voor de echte feestbeesten wordt de schuim machine ingeschakeld voor een heuse schuimparty.

Naast de Piratencruise, zullen er ook andere activiteiten en evenementen georganiseerd worden tijdens de reis. Dit zal de reis nog meer afwisselend maken en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De organisatoren van de reis zijn er trots op om deze unieke ervaring aan te bieden aan de reizigers en zijn ervan overtuigd dat het een geweldige manier is om de reis nog meer te genieten.

In samenvatting, de Muziekreis Turkije van Toppers van Oranje wordt nog méér uniek met de toevoeging van o.a. deze Piratencruise over de Middellandse Zee. Dit zal een geweldige manier zijn om de reis nog meer te beleven en een onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Dus landrotten: TROSSEN LOS en SCHIP AHOY! Maak je klaar voor een onvergetelijke Muziekreis naar Turkije van Toppers van Oranje.

 

 

GOOI DE TROSSEN MAAR LOS!

 

 

SCHIP AHOY!

Landrotten ...