Bovenstaand een sfeerimpressie van dé Muziekreis Turkije 2022

 

 

We vliegen dit jaar op GAZIPASHA!

Transfertijd naar Hotel ca. 45 minuutjes ...

 

Muziekreis Turkije 2023

 

Ga mee met 

dé gezelligste muziekreis van Nederland

en beleef het muziekfeest van het jaar!

 

De enige muziekreis met 7 dagen feest 

 

 

Thema Travel

organiseert i.s.m.

Toppers van Oranje & Corendon

een geweldige muziekreis naar:

 

Long Beach

Spa DeLuxe & Resort Hotel 

Ultra All Inclusive

* * * * *

31 oktober 2023

t/m

7 november 2023

Alle dagen feest!

 

met medewerking van o.a.

Django Wagner

Vinzzent

Ronnie Ruysdael

Otto Lagerfett

Jacques Herb

Immer Hansi

DJ Maurice

Hessel en Ineke

Dennis van Dam

Richelle

De Wannebiezz

Tim Schalkx

Marco Kraats

Dikdakkers

Stefan Storm

Co Stompé

De Veerkampjes

anderen artiesten volgen z.s.m.

(TOTAAL 20+ TOP-ARTIESTEN!)

Overdag:

7 dagen - IEDERE dag

DJ's & LIVE optredens

op de PARTY PIER!

 

GLAMOUR BINGO'S

met 'De Veerkampjes'

 

DART CLINICS

met Co Stompé

 

MEET & GREET

met alle artiesten

 

In de avond

ARTIESTEN BBQ

Op werkelijk unieke locatie

 

7 dagen - IEDERE dag

SUPER FEESTAVONDEN

in de TROPICANA DISCO

after party's tot in de kleine uurtjes . . .

 

OKTOBERFEST

'Im biergarten'

 Mega Concert

 

PIRATENCRUISE

mét alle artiesten *

 

 

en nog veel meer . . . . 

 

JIJ GAAT TOCH OOK MEE?

 

Let op!

Artiesten en programma altijd onder voorbehoud. 

Toegangskaarten zijn NIET ter plaatste te bestellen

* artiesten die op dat moment aanwezig zijn gaan mee met de Piratencruise

Voor de laatste 'nieuwtjes' volg je ons op:


NIETS MEER MISSEN?

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF!

KIJK DIE TEMPERATUREN!

UNIEK !

Overzicht temperatuur 2022

Als je naar het overzicht van de Muziekreis Turkije 2022 hierboven kijkt dan zou je toch direct weer boeken! Met een gemiddelde temperatuur van bijna 28 graden en geen neerslag!

 

Weersverwachting 2023

Wat kun je van het weer in 2023 verwachten:

Als de weergoden ons net zo goed gezind zijn als de afgelopen jaren dan mogen we niet klagen. De afgelopen 10 jaar is de gemiddelde temperatuur gedurende de week van de Muziekreis Turkije van Toppers van Oranje een heerlijke 27/28 graden met volop zon.

 

Het zwembad- en zeewater.

Doordat de zon de hele zomer volop schijnt en dus ruim de tijd heeft gehad, is de temperatuur van zowel het zwembadwater als ook het zeewater  gewoonweg HEERLIJK te noemen. Een koude duik zit er helaas niet in, dan moet je echt in het voorseizoen zijn . . .

 

Natuurlijk zijn resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst, maar het moet wel heel raar lopen als het met de Muziekreis Turkije in 2023 geen mooi weer is   . . . . . 


Nieuw in 2023 is een heus Oktoberfest tijdens de Muziekreis Turkije 2023! HET DAK GAAT ERAF!

Ronnie Ruysdael óók in 2023 van de partij!

I E D E R E   avond feest . . .

DJ's én live optredens PIERFEESTEN

Glamourbingo met "De Veerkampjes"

Dart clinic met Co Stompé

Foto's met dank aan Sander Drooglever XANDRO.nl

Een greep uit de reacties van onze gasten

Impressie Muziekreis Turkije 2022

Meet & Greet


Met dé Muziekreis Turkije 2022 vertrek je vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maarstricht, Brussel. Liever vanuit Duitsland vliegen? OOk dat kan bij ThemaTravel .

Je vliegt comfortabel met

C o r e n d o n.

 

Vliegen vanaf verschillende luchthavens in Nederland

DIT JAAR VLIEGEN WIJ OOK VAN GRONINGEN!

of

 

Vertrek vanaf een Duitse- of Belgische luchthaven?

Alles is mogelijk!

 

Informeer naar onze mogelijkheden


* * * * *

Long Beach

Spa DeLuxe & Resort Hotel

Ultra All-Inclusive

 

Long Beach Spa DeLuxe & Resort Hotel is een uitmuntend hotel waar je je helemaal 'thuis' zult voelen tijdens de Muziekreis Turkije 2023.

Met de Ultra All Inclusive formule zal het je aan niets ontbreken - 24 uur per dag eten en drinken. Ook tijdens de feestavonden kun je je portemonnee op de kamer laten liggen, alle drankjes zijn al betaald.

 

Geniet van de heerlijke Spa, trek een baantje in een van de vele zwembaden of trek je terug op het privé strand in een eigen cabana. Alles wat je je kunt wensen op het gebied van luxe, kwaliteit, service en comfort vindt je bij Long Beach Spa & Resort Hotel.

 

Ontspan je in de sauna of Hamam met een Toppers-voordeel-voucher of boek een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling  . . .

 

Zo ben je helemaal klaar om te feesten!

 

Door de goede ligging, het prima aanbod aan faciliteiten zoals luxe moderne kamers, zwembaden, het het vriendelijke personeel en een uitstekende keuken is het optimaal genieten tijdens de "Muziekreis Turkije Toppers van Oranje 2023"

.

Vertrek vanaf meerdere luchthavens.

Nú  € 1.179,- p.p.

vanaf prijs 

 

Deze reis is inclusief : Vlucht h/t, Transfer h/t, verblijf  8 dagen/7 nachten o.b.v. ULTRA All INCLUSIVE (óók tijdens de avonden is alle drank GRATIS), 7 (thema)feestavonden, DJ en live optredens met 'Bier op de Pier', dart clinic, live optredens en meerdere mini concerten, meet&greet piratencruise met alle artiesten en koud bier en nog veel meer....

 

Prijzen per persoon o.b.v. dubbelkamer.

Jouw hotel tijdens de

Muziekreis Turkije Toppers van Oranje 2023

inrichting en kleur kan afwijken van de getoonde foto's

 

 


Informeer óók naar de verschillende mogelijkheden

zoals swim-up rooms of familie villa's

 

Je boekt via bovenstaande link rechtstreeks bij Corendon


Je boekt via bovenstaande link rechtstreeks bij Corendon

Muziekreis Turkije 2025 | LONG BEACH RESORT

Ja.... dé Muziekreis Turkije 2024 moet nog beginnen  en toch kunnen wij van Thema Travel met trots vertellen dat wij overeenstemming hebben bereikt met LONG BEACH RESORT om ook met dé Muziekreis Turkije 2025 wéér naar dezelfde TOP-locatie te gaan.

Lees meer »

Voor het 3de jaar op rij gaat TT voor goud! Dé MUZIEKREIS 2024

Met de Muziekreis Turkije 2022  heeft ThemaTravel een nieuwe standaard gezet voor het fenomeen muziekreizen. In aanloop naar de reis zijn er tijdens het vooroverleg talloze ideeën langs gekomen. Sommige daarvan waren een enkeltje prullenbak, maar de pareltjes zijn toen toegepast. Hetgeen heeft geresulteerd een een hele mooie Muziekreis 2022.  Dat er altijd ruimte voor verbeteringen is werd bewezen in de 2de editie tijdens de Muziekreis 2023 welke ook samen met Toppers van Oranje was opgezet. Een meer dan geslaagde Muziekreis met fantastische recensies van de gasten waar wij als hoofd organisator buitengewoon trots op zijn.

Lees meer »

Nieuwe MAIN STAGE voor Muziekreis Turkije 2023

Met de Muziekreis Turkije 2022 van Toppers van Oranje en Weekblad Party heeft de organisator van deze reis, ThemaTravel, een nieuwe standaard gezet voor het fenomeen muziekreizen. Er is heel wat aan vooraf gegaan om zo een reis 'goed op poten te zetten' maar als het concept goed is, is het een kwestie van uitbouwen, aldus Rob Scholten van ThemaTravel.

Lees meer »

De Goeiste Vrijdag ooit! De Wannebiezz in AHOY

De Wannebiezz waren met recht één van de smaakmakers van de Muziekreis Turkije 2022 van Toppers van Oranje. Het begon allemaal met een fantastisch optreden tijdens één van de zeven Pier-feesten. Stel je voor; een pier van méér dan 150 meter lang in de Middellandse Zee. Aan het einde van de pier een fraai podium met de Wannebiezz. Lekker in de zon of onder een parasolletje, boven het kristal heldere water, genietend van 28 graden en een heerlijke koude goud gele rakker met "ECH WEL' en GOEDEMORGE ZONNESCHIJN' uit de speakers. Veel mooier dan dit kan toch bijna niet! Later in de week hebben de Wannebiezz nog verschillende keren de gasten op de tafels gekregen tijdens de verschillende thema feestavonden. Wat een feest!

Lees meer »

Piratencruise INCLUSIEF!

Dé Muziekreis Turkije 2023 van Toppers van Oranje steekt met kop en schouders boven alle muziekreizen uit.  Dit wordt mede bewerkstelligd door een unieke PIRATENCRUISE en ja hoor deze fantastische cruise is bij de prijs inbegrepen! Natuurlijk is een cruise over de middellandse zee al een bijzondere gebeurtenis op zich, voeg daar de live optredens van Nederlandstalige top artiesten aan toe afgewisseld met de beste party DJ's en het feest is compleet. De piratencruise vertrekt vanuit de mooie oude haven van Alanya en je vaart over het kristal heldere water van de Méditerranee (Frans voor Middellandse zee). Rond drie uur is het 'Trossen los!' Door het gekozen tijdstip van vertrek en de altijd vroeg invallende duisternis in Turkije beleef je een spectaculaire zonsondergang op zee. De verlichting aan boord wordt ingeschakeld voor extra sfeer en als kers op de taart wordt je ook nog getrakteerd op een speciale vuurwerkshow.  Zing gezellig mee met de gezellige Nederlandse muziek en geniet van de koele consumpties (all-inclusive). Voor de echte feestbeesten wordt de schuim machine ingeschakeld voor een heuse schuimparty.

Lees meer »

Oktoberfest tijdens dé Muziekreis Turkije 2023

Met een uniek, gezellig en heerlijk vol programma van de Muziekreis Turkije 2023 van Toppers van Oranje onderscheidt deze muziekreis zich van alle andere muziekreizen die in Nederland en België worden aangeboden.  Niet voor niets is het slogan: Dé Muziekreis! Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard!

Lees meer »

Eerste artiesten van dé Muziekreis Turkije 2023 zijn bekend

De eerste artiesten voor de Muziekreis Turkije 2023 zijn bekendgemaakt en het zijn niemand minder dan Django Wagner, Rene Karst en de verrassing van de 2022 editie Dennis van Dam!  Deze Nederlandse zangers geven graag 'acte de présence' tijdens deze unieke muziekreis van Toppers van Oranje naar Turkije.

Lees meer »

Tevreden gasten, daar doen wij het voor.

Regelmatig ontvangen wij een reactie van een tevreden gast over een door ons georganiseerde thema reis. De Muziekreis Turkije 2022 van Toppers van Oranje en Weekblad Party was daar geen uitzondering op. De reactie van deze zéér tevreden gast willen wij jullie niet onthouden. Onderstaande mail mochten wij in onze mailbox ontvangen van Rebecca Winter.

Lees meer »

Dé Muziekreis Turkije 2023

Muziekreizen zijn een geweldige manier om een nieuwe cultuur te ervaren en tegelijkertijd te genieten van live muziek van je favoriete Nederlandstalige artiesten. Een bijzondere muziekreis die steeds populairder wordt, is de Muziekreis Turkije van Toppers van Oranje. Deze reis biedt de unieke kans om te genieten van Nederlandstalige artiesten terwijl je tegelijkertijd geniet van het prachtige Turkije.

Lees meer »